Home » Contact » Verzenden

Verzending & levering

 

Levertijd

Wij hanteren een levertijd van 1-2 werkdagen. Uiteraard doen wij ons best om alle bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden, zodat jij je pakketje snel in huis hebt!  

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je altijd automatisch een email van ons met je orderbevestiging. Wij verzenden onze pakketjes met PostNL en maken hierbij altijd gebruik van een track & trace code. Zodra jouw pakketje verzonden wordt, ontvang je een mail waar je track & trace code in staat. Met de track & trace code kunnen we jouw pakketje altijd traceren en je helpen wanneer er iets mis is gegaan. Pretty You is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen, drukke feestdagen of andere omstandigheden.

Verzendkosten

Bestel je boven de €80,- ? Dan is de verzending gratis! Onder dit bedrag betaal je bij ons standaard de volgende tarieven voor je verzending:

Verzendkosten Nederland: €5,95

Verzendkosten Belgie: €7,50

 

Mocht je jouw artikel retour sturen om welke reden dan ook, zijn hiervan de verzendkosten voor je eigen rekening. 

Afhalen in de winkel

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen bij ons in de winkel. Dit scheelt je natuurlijk de verzendkosten! Zodra jouw pakketje klaar is om af te halen bij ons in de winkel, ontvang je een email van ons.

 

Winkeladres:

Pretty You

Hoofdweg 99A
9628CL Siddeburen

 

Openingstijden winkel:

Ma / woe.      Gesloten
Donderdag   08:30 - 16:30

Vrijdag           08:30 -16:30

Zaterdag.      08:30 -16:30

Zondag          Gesloten