Home » Contact » Retourneren & ruilen

Artikelen retourneren/ruilen

 

Je kunt jouw bestelling, op eigen kosten en in de originele verpakking, binnen 14 dagen retourneren mits het aan onze retourvoorwaarden voldoet.

 

Hoe stuur je jouw pakketje retour?

Stap 1: Meld je retour aan via info@prettyyounails.nl Vermeld je naam, ordernummer, het artikel die je wilt retourneren & de reden van retourneren. 
Stap 2: Plak de retoursticker (zelf aanmaken) op de bovenkant van de verzendzak. Zorg dat uw eigen adres niet meer zichtbaar is om verwarring te voorkomen.
Stap 3: Print de factuur uit en stop deze bij uw pakket in.
Stap 4: Breng het retourpakket naar (bijvoorbeeld) een PostNL punt en reken het retourpakket af. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Verzend uw pakketje met een track & trace code, zodat u altijd op de hoogte bent van waar uw pakketje is.

 

U kunt uw pakketje retour sturen naar het volgende adres:

Pretty You

Geermaar 2

9628DA Siddeburen

 

Let op! Doordat wij niet iedere dag aanwezig kunnen zijn in de winkel/salon is de kans aanwezig dat uw pakketje wordt afgeleverd bij een servicepunt in de buurt. Wij adviseren dan ook om uw pakketje met een track & trace code de versturen, zodat u zelf op de hoogte bent van waar uw pakketje is.

 

Retourvoorwaarden
Terugsturen is alleen mogelijk wanneer de artikelen;

  • In onbeschadigde staat zijn, niet gedragen of gewassen zijn en voorzien van originele verpakking en kaartjes.
  • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
  • Sieraden en lingerie kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.
  • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
  • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
  • Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen.

 

Retourverwerking
Stuur je een bestelling retour, dan ontvang je de betaling, exclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van ons terug. Zodra de staat van de teruggestuurde artikelen door ons is gecontroleerd wordt je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. 

Sale items kunnen niet geretourneerd worden!

Ruilen
Artikelen kunnen niet worden geruild. Mocht je een andere maat van een artikel willen ontvangen dan dien je het desbetreffende artikel binnen de retourtermijn terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen in de webshop.

Garantie
Voor alle artikelen geldt een garantietermijn van 30 dagen. Mocht binnen deze periode een artikel beschadigd zijn of heb je een andere klacht, neem dan direct contact op met onze klantenservice via info@prettyyounails.nl met de vermelding van het probleem en je ordernummer. Onze klantenservice neemt je bericht zo snel mogelijk in behandeling en zoekt samen met jou naar de beste oplossing!

Garantievoorwaarden
De garantie is alleen geldig binnen de garantietermijn en wanneer er sprake is van een gegronde klacht. De klacht is NIET gegrond in de volgende gevallen:

- Verkeerd gebruik of nalatig onderhoud

- Opzettelijke of door nalatigheid ontstane beschadiging. Bijvoorbeeld water-, val- en/of stootschade

- Geen wasgarantie 

- Uitzonderlijke slijtage